Contact

Mickeys gifts
www.mickeysgifts.nl
info@mickeysgifts.nl
ST. Gerardusstraat 16
1131 GZ Volendam
Tel: 0031 6255 14488
KvK ; 77018958
BTW / Vat nr: NL 003150213B92

Webwinkel Keurmerk

Retourneren

Toch niet helemaal tevreden over je product(en)? Kan natuurlijk gebeuren. Denk er gerust even over na, je kunt ze tot 14 dagen na ontvangst retour sturen.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mickeysgifts.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren
Let op:
Uitsluiting van het herroepingsrecht:

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. collectibles, beelden, ornamenten, globes van glas, porselein, polystone of ander breekbaar materiaal.
d. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
e. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

Hoe lang heb ik garantie?
U heeft standaard één jaar garantie op de producten die onder de fabrieksgarantie vallen. Onze collectibles, beelden, ornamenten, globes kunnen wij geen garantie biedenBij normaal niet ondeugdelijk gebruik heeft u ook recht op deze garantie. Wanneer er naast dit jaar nog een langer fabrieksgarantie wordt geboden wordt dit in de producttekst of de productkenmerken vermeld.

Het artikel is defect bij ontvangst, wat moet ik doen?
Wanneer één van uw artikelen defect blijkt te zijn, vragen wij u direct contact op te nemen met info@mickeysgifts.nl. Wij zoeken dan samen met u naar een passende oplossing.

De waardering van www.mickeysgifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 142 reviews.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.